023-2340040 premiumkeur@gmail.com

Funderingsonderzoek Heemstede


Wilt u zekerheid over de fundering van uw huis waar u woont of een huis dat u wilt te kopen. Neem dan contact met mij op voor een onafhankelijk en vooral betaalbaar basis funderingsonderzoek.  ☎ 06-295 63 190

Met een vloerwaterpassing en een lintvoegmeting krijgt u direct duidelijkheid over de bouwkundige staat van de fundering.

Voor € 699 inclusief btw met rapportage voer ik een basis funderingsonderzoek voor u uit in Heemstede en omstreken.

funderingsonderzoek Heemstede

Kosten Funderingsherstel


Funderingsherstel in Heemstede kost ongeveer € 1500 per vierkante meter. Wilt u een kelder onder uw huis dan kost het funderingsherstel ruim € 2000 per vierkante meter.

Dit zijn dus alleen de kosten voor het funderingsherstel. Na het funderingsherstel moet de bel-etage waar het funderingsherstel heeft plaatsgevonden nog verbouwd/afgebouwd worden en dit kost doorgaans nog eens € 1500 per vierkante meter.

De kosten voor het maken van alle bouwtekeningen, constructietekeningen en omgevingsvergunning kost u gemiddeld € 10.000

Dit zijn gemiddelde prijzen, de kans dat het allemaal nog veel duurder wordt is niet uitgesloten, want als het huis vol zit met vervuilde grond zal dit de prijs van funderingsherstel flink kunnen opdrijven.

 

Funderingsonderzoek (1)
Funderingsonderzoek (2)
Funderingsonderzoek (3)
Funderingsonderzoek (4)
Funderingsonderzoek (5)
Funderingsonderzoek (6)
Funderingsonderzoek (7)
Funderingsonderzoek (8)