Contact

Ik ben 7 dagen per week voor u bereikbaar zowel via de e-mail als telefonisch.

Bouwkundige keuring Heemstede
Tempelierstraat 63
2012 EC Haarlem

Bel 023-2340040

E mail
premiumkeur@gmail.com


Balazs Szita Balazs Szita 14:23 04/02/21
I am very impressed with Daan and his quick, professional approach and work. It's my second apartment buying in NL, his check is far beyond and more detailed, through then what I have experienced earlier with other companies. Even the estate agent has been impressed!Thanks again for your help Daan!

Johan van der Spek Johan van der Spek 13:46 03/30/21
Wij hebben dit bedrijf ingeschakeld voor een bouwkundige keuring van een stolpboerderij. Dat is een specialiteit van Fred. Hij heeft de keuring adequaat, snel en deskundig uitgevoerd, samen met een van zijn medewerkers. We hebben een keurig rapport ontvangen waarin alle noodzakelijke verbouwings- en herstelkosten in beeld zijn gebracht.Fred is onafhankelijk en werkte alleen in onze opdracht. Hij heeft uitgebreid de tijd genomen voor een telefonische toelichting zowel voor als na de keuring.

Lotus K Lotus K 18:31 02/12/21
Ik heb dit bedrijf ingeschakeld voor een kruipruimte inspectie. Fred heeft mij heel goed geholpen. Zijn advies is eerlijk en onafhankelijk. Hij zegt waar het op staat en legt duidelijk uit wat er aan de hand is. Dit is het bedrijf wat je moet hebben voor keuring en advies!

Marloes van der Burg Marloes van der Burg 13:42 10/30/20
Wij zijn 100% geholpen met een eerlijk advies vanuit Fred. Door zijn advies hebben we inzicht gekregen in de mogelijkheden voor een opbouw zonder daar al te veel euro's aan kwijt te zijn aan een algemeen graaf onderzoek. Heel fijn zo eerlijk advies in een markt waar wij weinig verstand van hebben!

Jan Willem van der Veer Jan Willem van der Veer 14:12 09/07/20
Absolute aanrader! Onafhankelijk en snel! En naast je bouwkundig rapport ook nog goed advies en gratis tips!

Abdoel Abdoel 19:28 08/21/20
Ik heb contact gezocht met dit bedrijf voor bouwkundige inspectie omdat ik mij zorgen maakte over verzakking van mijn woning, omdat er scheuren in de voeging waren ontstaan De heer Fred Tokkie van dit bedrijf vroeg mij om een aantal foto,s te sturen. Nadat ik dit gedaan had vertelde hij mij dat dit zetting wordt genoemd en vaker voorkomt bij nieuwbouw woningen. Hij adviseerde mij om de voegen opnieuw te laten voegen door een vakman. Een bouwkundige inspectie was niet nodig. Dit heeft mij geld bespaart. Ik waardeer de deskundigheid maar vooral ook de eerlijkheid van dit bedrijf enorm. Echt een topper . Abdoel uit Hoofddorp.

Safwat Nabi Safwat Nabi 10:18 05/17/20
Fred is een goede collega van mij en ik bevel hem altijd aan. To the point en geeft goed advies. Ga zo door.

Yiming Xu Yiming Xu 10:24 04/20/20
Very honest and helpful inspector! Fred provided constructive and comprehensive feedback and I would highly recommend his service.

Kaj Rook Kaj Rook 09:27 03/24/20
Ik belde Fred om te vragen of hij onze bouwkundige keuring kon doen voordat we een huis gaan kopen. Helaas vanwege de Coronacrisis kon hij dit niet doen. We zijn wel telefonisch door de foto's gelopen van het huis. Jammer dat we zijn ervaring niet konden gebruiken voor een volledig rapport. Maar zeer fijn dat Fred me toch heeft het kunnen helpen en me al telefonisch op een aantal aandachtspunten heeft gewezen.

M. Leon M. Leon 09:50 09/12/19
Fred provided me with an excellent advice, very professional, friendly and knowledgeable.

Jesse Nouwens Jesse Nouwens 09:35 09/12/19
Fred is een vriendelijk en kundig man. Hij heeft mij van onafhankelijk advies voorzien over de bestrijding van houtworm die ik in mijn woning aangetroffen heb. Fred is zeer ter zake kundig is en denkt vanuit de klant/opdrachtgever.

Casper Moolhuijzen Casper Moolhuijzen 16:55 04/07/19
Het contact met Fred verliep prettig en snel. Verder is Fred zeer professioneel, grondig en duidelijk in zijn uitleg. Ook het rapport is duidelijk en uitgebreid.

Fred Tokkie Fred Tokkie 04:49 04/05/19
Ervaren deskundig en veel lokale kennis, 1 van de weinige onafhankelijk bouwkundig inspecteurs in Haarlem. Ik werk niet voor makelaars.

Nico Nico 22:31 07/14/18
Fred is heel professioneel. De keuring was uiterst grondig, Fred vond zelfs de kleinste details, hij heeft echt kennis van zaken. Voor en na de keuring was hij altijd beschikbaar voor toelichting. Je krijgt ook een duidelijk uitgebreid rapport. Zeer de moeite waard en niet duur voor een gerust hart.

Jan Zeilstra Jan Zeilstra 07:38 07/02/18
Deskundig advies over de mogelijkheden van het huis. Veel kennis van de sterkten en zwakten van het type huis en bouwperiode. Gaat doortastend en grondig te werk. Leuke kerel.

Jacco Van Schie Jacco Van Schie 20:12 06/06/18
Recht door zee. Hij heeft wat wat kleine tips gegeven hoe ik zelf achter een aantal dingen kon komen. Met foto’s kon hij mij verder helpen. Hierdoor niet onnodig op kosten gejaagd.

Marte Breeuwer Marte Breeuwer 11:06 04/05/18
Een behulpzaam en vakkundig man!

M B M B 13:18 03/12/18
Fred dank voor je uitgebreide advies!

Michel Azoulay Michel Azoulay 11:42 02/02/18
Affordable, Professional and Trustworthy adviser. Being an expat makes you an easy target in the Dutch real-estate market, this is why getting the right advice can save you a lot of time money and pain. Fred Tokkie from Bouwkundige Keuring made everything simple and safe. from first meeting to the actual inspection and further with the complete detailed report. Thanks to him i could make a smart decision with purchasing my property in Holland. Fred is honest and precise and able to give you the full picture. I highly recommend using his advice.

Sander Kuipers Sander Kuipers 21:25 11/22/17
Nu twee bouwkundige keuringen uit laten voeren door Fred en erg tevreden over zijn service. Hij is snel, eerlijk en duidelijk. Hij was beide keren flexibel en op korte termijn beschikbaar. Fred zegt waar het op staat, ook als dat niet is wat een makelaar verteld zou willen hebben. Daarnaast denk hij mee in (ver)bouwplannen en geeft hij tips vanuit zijn bouwkundige ervaring. Wij zijn erg tevreden en zullen hem zeker nog eens vragen voor een nieuwe klus.

Maarten Vink Maarten Vink 14:21 10/18/17
What a service! We were in desperate need of some professional advise in regards to our soon to be sold house. We got a very professional report that clearly showed things we needed to do to sell our house in professional manner. We highly recommend this company!

Schip Design Schip Design 14:09 09/14/17
Deze bouwkundige begrijpt zijn vak goed en gaat verder dan menig andere bouwkundig keurder. Ook stelt hij zich sociaal en vriendelijk op wat als zeer prettig ervaren werd.Ik kan de heer Fred Tokkie iedereen die een keuring wilt laten uitvoeren zeker aanraden.

Salar Khorsand Salar Khorsand 11:17 02/05/17
Ik ben erg tevreden over de professionele service van De Huizendokter.Bij de bouwtechnische keuring is de inspecteur (Fred) nog vóór onze afspraak aangekomen bij de te keuren bovenwoning en is proactief met de onderburen (onderdeel van dezelfde VVE) in gesprek gegaan. Zo is hij erachter gekomen dat er huiszwam is geconstateerd bij de onderburen die op rekening van de VVE valt!Verder heeft hij de woning niet alleen deskundig geinspecteerd maar hij heeft ook de tijd genomen om alles helder uit te leggen aan een leek. Wat wij vooral op prijs stelden is dat hij geduldig naar al onze verbouwplannen geluisterd heeft, en ons een grove inschatting heeft kunnen geven van de bijbehorende kosten.Ben zeer te spreken over de service. Een aanrader!

Coen K Coen K 11:02 02/05/17
Precies zoals je het hebben wilt. We hadden een huis op het oog - de overeenkomst bijna getekend en op korte termijn wilden we een inventarisatie van de tekortkomingen van de woning. Fred begreep welke aspecten wij belangrijk vinden en we kregen snel na de inspectie een kort en bondige samenvatting per telefoon.Bij een volgende gelegenheid zal ik zeker Fred weer vragen.

Ingmar M Ingmar M 19:57 02/02/17
Onlangs een bouwkundige inspectie laten doen door Fred en dat is ons zeer bevallen. Hij heeft het hele huis van onder tot boven doorgelicht en zaken aangekaart en ontdekt die zeer moeilijk te vinden waren. Hij is zelfs op ingenieuze wijze op het dak geklommen zodat nu elke vierkante meter gezien en geïnspecteerd is.Ik had gevraagd voor een versneld rapport en geen 12 uur later lag het al klaar in de mail. Uitgebreid en duidelijk begeleid met foto's.Fred is erg begaan en enthousiast legt zonder poespas uit en laat ook de mindere kanten van de woning duidelijk weten.Ik kan hem zonder meer aanbevelen.

Eefendex Boersma Eefendex Boersma 17:57 01/27/17
Ons nieuwe huis bouwkundig laten keuren fred/de huizendokter. Zeer vriendelijk en professioneel. De volgende dag direct een uitgebreid rapport op de mail. Ook gaf hij allerlei slimme tips om de woning nog leuker, mooier en veiliger te maken. Wij zijn heel erg tevreden.
js_loader