De kosten van een bouwkundige keuring


Bel 023 – 2340040 en maak direct een afspraak

  • van     0      tot   600 M³  –   € 379
  • van   601    tot   900 M³  –   € 399
  • van   901    tot  1100 M³   – € 449

boven 1100 M³ is de meerprijs € 35 per 100 M³

Duidelijkheid over kosten bij een bouwkundige keuring


Ik begrijp heel goed dat u snel wilt weten wat er aan het huis mankeert en wat het herstellen van de bouwkundige gebreken u extra gaat kosten.

Vaak heeft u al een bod gedaan en moet u snel beslissen. Premiumkeur biedt u een snel service want direct na de keuring heb ik tijd voor u om de keuring inhoudelijk te bespreken. In heldere taal leg ik u uit wat er aan het huis mankeert. Zelfs als u niet bouwkundig bent begrijpt u het. Tijdens het gesprek geef ik u ook slimme onderhandel tips want als er veel kostbare bouwkundige gebreken gevonden worden is het verstandig om opnieuw te onderhandelen over de vraagprijs.

Door dit informatieve gesprek hoeft u niet meer te wachten op het bouwkundig rapport waardoor u direct een aankoop beslissing kunt nemen.

Het bouwkundig rapport heeft u alleen nog nodig voor de hypotheek aanvraag

Ik geef u graag advies ook na de keuring


Ook na de bouwkundige keuring sta ik klaar voor u om al uw bouwkundige vragen te beantwoorden of u van goede adviezen te voorzien.

Deze service bieden maar bedrijven want na het opleveren van het bouwkundig rapport houdt de service op. Mocht u het huis gekocht hebben en tijdens de verbouwing vragen hebben twijfel dan niet om mij weer te bellen want ook dan help ik graag. Mijn vroegere ervaring als aannemer komt u ten goede.

Wat kost de verbouwing ?


Fred Tokkie is een verbouwingskosten expert met meer dan 25 jaar ervaring.
Tijdens de bouwkundige keuring kunt u mij alle vragen stellen over de kosten van de verbouwing die u eventueel wilt gaan uitvoeren. Omdat ik zelf meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam heb gewerkt kan ik u redelijk nauwkeurig aangeven wat het u gaat kosten om het huis te verbouwen zoals u dat wilt.

Voordat u een huis koopt heeft u vaak extra financiële informatie snel nodig

1. Wat kost het mij om de geconstateerde bouwkundige gebreken op te lossen ?
2. Wat kost de verbouwing die ik wil gaan uitvoeren ?

Deze gegevens kan ik u direct na de bouwkundige keuring geven.